Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


"Калинове гроно". Підсумки року

Нещодавно в читальній залі КЗ "Жмеринська центральна районна бібліотека" відбулося підсумкове засідання міськрайонного літературного об'єднання "Калинове гроно" під керівництвом поета, члена Національної спілки письменників України та Національної спілки журналістів України Володимира Савовича Горлея. Він розповів про діяльність об'єднання у 2015 році – про заходи, що відбулися протягом року та нові видання його членів.

Калинове гроно

Калинове гроно

Цього року творчий доробок місцевих авторів поповнився чотирма книгами: поетичною збіркою Івана Карповича Залокоцького "Барви душі людської", краєзнавчим виданням Володимира Григоровича Мазура "Спочатку була залізниця... " (до 145-ї річниці заснування Південно-Західної залізниці) та літературно-краєзнавчими виданнями – "Веселий світ Павла Добрянського" (до 85-річчя від дня народження письменника-земляка с. Тарасівка) й "Браїлівська осінь Володимира Забаштанського" (до 75-річчя від дня народження відомого українського поета з Браїлова), які упорядкував В. Горлей. Всі ці книги та матеріали про них були представлені увазі членів об'єднання працівниками бібліотеки.

Калинове гроно

Присутній на засіданні журналіст Олександр Яремчук привітав зі вступом у члени Національної спілки журналістів України почесного залізничника Володимира Мазура та провідного бібліографа-краєзнавця КЗ "Жмеринська ЦРБ" Ларису Тупчій, яким вручив за дорученням голови обласної організації НСЖУ Василя Паламарчука посвідчення, значки та книги "Вінниччина журналістська". Керівник об'єднання та його члени привітали нових колег по перу та побажали їм творчих успіхів на журналістській ниві.

 Калинове гроно

 

   Л. Тупчій - член Національної спілки журналістів України