Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Книга – найцінніший витвір людства

Книга – найцінніший витвір людства. Саме вона позитивно впливає на формування особистості. Більшість людей залюбки читають сучасну українську книгу, але за умови, що вона буде професійно рекомендована обізнаним бібліотекарем. Щоб читач знайшов високохудожню українську книгу – потрібно її пропагувати.

22/09/16

У бібліотеках має бути побудована ефективна система популяризації сучасного українського слова. 22 вересня 2016 року в приміщенні  КЗ "Жмеринська ЦРБ" відбувся семінар бібліотечних працівників району на тему "Читання української книги, популяризація української літератури: традиції та новації". Провідний бібліограф – краєзнавець КЗ "Жмеринська ЦРБ" Л.Л. Тупчій презентувала бібліотечним працівникам району рекомендаційний  бібліографічний покажчик "Від "Криниченьки" до "Калинового грона" та ознайомила  з новинками  літературного краєзнавства.

22/09/16

На семінар завітала завідуюча науково – методичного відділу ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва Марченко Т.М., яка запропонувала присутнім консультацію з елементами завдань "Соціокультурна діяльність бібліотеки як фактор пропаганди читання".

22/09/16

Присутні прийняли активну участь в роботі семінару, розуміючи що українська література є інтелектуальною основою національної культури, і від її рівня залежить рівень культури громадян.