Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Конкурс з відбору суб′єктів оціночної діяльності

ІНФОРМАЦІЯ

про оголошення конкурсу з відбору суб′єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення оцінки майна спільної власності територіальних громад району, що підлягає приватизації шляхом продажу на аукціоні

Мета проведення незалежної оцінкивизначення ринкової вартості для подальшої приватизації шляхом продажу на аукціоні.

1.Об′єкт спільної власності територіальних громад Жмеринського району – будівля загальною площею 231,8 м², що перебуває на балансі КП «Жмеринський комунгосп», та є спільною власністю територіальних громад Жмеринського району в особі Жмеринської районної ради, знаходиться за адресою: Вінницька обл.,м. Жмеринка, вул. Доватора,2. Замовник – Жмеринська районна рада , платник – Жмеринська районна рада.

Учасникам конкурсу потрібно подати до Жмеринської районної ради конкурсну документацію, яка відповідно до Положення про конкурсний відбір суб′єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 31.12.2015 № 2075, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.01.2016 р. № 60/28190 ( далі Положення), складається з :

підтвердних документів; конкурсних пропозицій щодо ціни виконання робіт з оцінки, калькуляції витрат, пов′язаних з виконанням таких робіт, а також строку виконання робіт (у календарних днях), якщо він не був визначений в інформації про проведення конкурсу, запечатаних в окремому конверті; документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна( додаток 2 до Положення)

До підтвердних документів поданих на конкурс, належать:

Заява про участь у конкурсі з відбору суб′єктів оціночної діяльності за встановленою формою (додаток 3 до Положення ); копії документів, передбачених абзацом сьомим пункту 11 розділу I Положення ( за наявності ); письмова згода керівника суб′єкта оціночної діяльності, що має дозвіл на провадження діяльності, пов′язаної з державною таємницею, і залучається претендентом ( за необхідності); інформація про претендента (додаток 4 до Положення), яка містить відомості про діяльність претендента (рік застосування; перелік робіт з оцінки; наявність відокремлених структурних підрозділів тощо); інша інформація щодо досвіду у сфері оцінки майна претендента в Україні та інших країнах світу) та інформація про оцінювачів, що перебувають у трудових відносинах з претендентом, а також залучаються ним до виконання робіт з оцінки та підписання звіту про оцінку майна (кваліфікація, стаж роботи, членство у саморегулівних  організаціях оцінювачів тощо).

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті з описом підтвердних документів та обов′язковим зазначенням об′єкта, на який подається конкурсна документація, що міститься в конверті, до відділу організаційно-правової роботи не пізніш ніж за чотири робочих дні до оголошеної дати проведення конкурсу включно за адресою: м. Жмеринка, вул.Б.Хмельницького,14 (Жмеринська районна рада), телефон для довідок: 04332 5-07-36.

Конкурс відбудеться 25.10.2016 р. о 10.00 год. за адресою: м. Жмеринка, вул.Б.Хмельницького,14, (Жмеринська районна рада).