Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Кубок ім. О. Сахна - 2016

У Жмеринському районі восьмий  рік поспіль проводиться відкритий турнір з волейболу серед команд державних службовців на кубок ім.О.Сахна.

   Вшанувати пам'ять колишнього очільника Жмеринської райдержадміністрації Олександра Володимировича Сахна, який був гарною людиною, мудрим керівником, добрим другом, компетентним та високопрофесійним спеціалістом, фізкультурником зібралися поціновувачі спорту зі Жмеринського, Барського, Козятинського, Могилів – Подільського, Тульчинського, Тиврівського районів та м.Жмеринка.

  Урочиста частина відбувалася в залі засідань районної ради.


Начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Василь Марчук нагадав усім про людські чесноти О. Сахна, ознайомив присутніх із життєвим та трудовим шляхом. Проведення таких заходів , - зазначив В. Марчук, - найкраща данина шани покійному голові, адже він сам був гарним спортсменом та завжди популяризував здоровий спосіб життя серед населення району.

Подякував за активну підтримку та допомогу в проведенні змагань підприємцям Станіславу Крупському, Вячеславу Шершуну, Юрію Перепечаю, Василю Гаврилюку, Олександру Кошоньку, Станіславчицькому сільському голові Володимиру Перепечаю, голова профспілки державних установ Жмеринщини Валентині Гамарник.

 Учасники вшанували пам'ять О.Сахна хвилиною мовчання.


Багато добрих, теплих слів на адресу покійного було сказано заступником голови районної ради Володимиром Бігасом. Він висловив щиру подяку за підтримку багаторічної традиції представникам дружніх районів та оголосив про відкриття Турніру.

Шану та повагу пам’яті Олександра Сахна від громадськості Жмеринки висловив очільник міста Анатолій Кушнір. Він також побажав командам всіляких гараздів та перемоги найсильнішому.


Перед присутніми також виступила голова профспілки працівників державних установ Жмеринського району та м.Жмеринка В.Гамарник.


На гостинній Жмеринщині гостей, за традицією, шанували хлібом-сіллю.


Благословив захід Благочинний УПЦ КП Жмеринського району протоієрей отець Василь.


Делегації команд взяли участь у покладанні вінків та квітів до могили Олександра Володимировича Сахна. Змагання відбулись в спортзалі локомотивного депо. З великим завзяттям доводили команди свою спортивну майстерність.

В ході чесної боротьби володарем кубка ім. О.Сахна стала команда із Могилів – Подільського району , другу позицію зайняла команда з Козятинщини, третє місце – команда Тиврівських держслужбовців, четвертими стала команда Вінницького району. Замкнули турнірну таблицю команди із Жмеринського району та м.Жмеринки. Відбулось  нагородження призерів кубками, медалями, цінними подарунками від райдержадміністрації та районної ради.

Незважаючи на розподілені місця, всі команди отримали масу позитивних вражень від гри та дружнього спілкування.