Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Ліс - ось справжій, живий скарб нашої землі

15 вересня 2016 року напередодні професійного свята Дня працівників лісового господарства у районому Будинку культури відбулися урочисті збори працівників ДП «Жмеринський райагроліс».

Розпочав захід із вітального слова перший заступник голови райдержадміністрації О.І. Монастирський, який високо оцінив роботу райагролісу.  Ліс - це душа всієї планети.

Люди, які професійно стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві, давно і справедливо заслуговують глибокої поваги і високого авторитету.

Олександр Іванович висловив подяку за підтримку від імені районної влади адміністрації ОСП «Віноблагроліс» в обличчі присутньої на святі головного економіста підприємства Ж.П. Мазуренко. Почесними грамотами райдержадміністрації нагороджені керівник та працівники підприємства, а також В.У. Михальченко, який стояв у витоків зародження ДП «Жмеринський райагроліс».

У промові Ж.П. Мазуренко відзначила вагомий внесок Жмеринських працівників лісу у спільну справу відновлення лісових насаджень. З 700 га посадженого цьогоріч лісу – 8% належить райагролісу.  Кращі працівники підприємства премійовані і нагороджені Почесними грамотами обласної державної адміністрації.

 

З хлібом-сіллю прийшов привітати лісників колишній Леляцький сільський голова А.В. Бесараба.

 

Теплі слова на адресу своїх колег линули із вуст  першого директора райагролісу В.У. Михальченка.

 

Вітаючи свій колектив зі святом, директор ДП «Жмеринський райагроліс» О.І. Скворцов відзначив, що їм є чим пишатися. За 16 років існування підприємством посаджено 800 га лісу, 362 га засаджено меліоративного фонду. За сумлінну працю та високі здобутки були відзначені преміями та грамотами кращі працівники райагролісу.

  Також в  цей день із професійним святом О.І. Монастирський вітав ще один колектив – ДП «Жмеринський лісгосп» (директор П.В. Бендера). Працівники підприємства та керівник відзначені Почесними грамотами райдержадміністрації і районної ради, грошовим заохоченням.