Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Міжнародний день театру

У 1961 році конгресом  Міжнародного інституту театру був встановлений  Міжнародний день театру.

 

Мистецький вернісаж "Театр-життя актори в ньому-люди...", який відбувся 30.03.2016 р.  в КЗ "Жмеринська ЦРБ" був приурочений саме цій даті.

30/03/2016

Театр входить у життя людини з дитинства. Він розповідає, що справжнім героєм може стати лише той, хто любить людей, має гарне та щире серце.

Учасники клубу "Синій птах" (керівник Ірина Козловська) підготували для заходу театралізовану казку "Нечитайло..." та пантоміму, в якій було відображення подій сьогодення "Україна багатостраждальна".

30/03/2016


Присутні мали можливість насолоджуватися високомайстерними виступами професіоналів сцени - режисера Світлани Валуйко та переможця обласного конкурсу читців Павла Кащука.

30/03/2016

Свої акторські здібності проявила учениця НВК "ЗОШ І-ІІІ ст."- гімназія  Іванна Мельник в прочитанні поеми Шевченка "Відьма".

Любов до українського мистецтва показали під час виступу учасники театрального об'єднання, яке працює в НВК "ЗОШ І-ІІІ ст."№3 (керівник Ірина Адамусик).

30/03/2016

Окрасою українських театралізованих дійств завжди була українська пісня. На святі теж звучали пісні у майстерному виконанні методиста КЗ "Районний будинок культури" Тетяни Скрими.

Адміністратор систем Віта Гамарник продемонструвала  презентацію на тему: "Театральна Жмеринщина", в який розповідалось про розквіт театрального руху в нашому місті від початку ХХ століття до сьогодення.

30/03/2016

Присутні в залі мали нагоду поринути у чарівний, захоплюючий, мінливий світ театру і щиро за це аплодували артистам.

В читальній залі було оформлено книжкову виставку "Прекрасний світ пристрастей і життя" де була представлена література про історію розвитку театру та відомих акторів. Виставку прикрашала колекція майстерно виконаних масок Ірини Козловської.

30/03/2016

Родзинкою заходу був танок театральних героїв, яким був розпочатий та завершений мистецький вернісаж.  

 

 

Провідний бібліотекар   С. Заступ