Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


на 24 лютого скликається чергова 11 сесія районної ради 8 скликання

Відповідно до пунктів 6,11 статті 46, пункту 6 статті 56 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” заступник голови районної ради Мурашко В.М. розпорядженням №9 від 07.02.2022 року скликає  чергову  11 сесію районної ради 8 скликання на 24 лютого 2022 року об 11 годині ранку в залі засідань районної ради.

На розгляд сесії виносяться питання:

-       Про внесення змін до рішення 10 позачергової сесії районної ради 8 скликання від 22.12.2021 року «Про місцевий бюджет Жмеринського району на 2022 рік».

-       Про затвердження розпоряджень голови Жмеринської райдержадміністрації, пов’язаних із змінами при виконанні районного бюджету.

-       Про внесення змін в склад комісії з реорганізації Шаргородської районної ради.

-       Про внесення змін в склад комісії з реорганізації Барської районної ради.

-       Про внесення змін в склад органу приватизації  об’єктів спільної власності територіальних громад міст селища, сіл Жмеринського району.

-       Про намір передати в оренду нерухоме майно – частини приміщень адміністративної будівлі, що знаходяться за адресою: вул. Б. Хмельницького, 14, м. Жмеринка Вінницької обл.

-       Про намір передати в оренду нерухоме майно - приміщення гаражів, що знаходяться за адресою: вул. Центральна, 9, м. Жмеринка Вінницької обл.

-       Про намір передати в оренду нерухоме майно – частини приміщень громадського будинку, що знаходяться за адресою: вул. Тімірязєва, 8, м. Жмеринка Вінницької обл.

-       Про намір передати в оренду нерухоме майно - приміщення, що знаходиться за адресою: вул. Доватора, 49, м. Жмеринка Вінницької обл.

-       Про передачу майна у комунальну власність Жмеринської територіальної громади.

-       Про перелік об'єктів спільної власності територіальних громад міст, селища, сіл Жмеринського району, що підлягають приватизації у 2022-2025 роках.

-       Про внесення змін до структури та штатної чисельності виконавчого апарату районної ради.

-       Про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування Рожок Н.В.

-       Про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування Крайніку Е.І.

-       Про Звернення депутатів Жмеринської районної ради 8 скликання до Народних депутатів України Борзової І.Н., Білозір Л.М., Юрчишина П.В. щодо проблем у функціонуванні рад субрегіонального рівня - районних рад

-       Інші питання.

На сесію запрошуються голова та заступники голови райдержадміністрації, начальників управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, які не є депутатами районної ради, представники засобів масової інформації.