Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Нагорода знайшла свого Героя

21 грудня 2015 року в урочистій обстановці за особисту мужність і високий професіоналізм, проявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Указом Президента України від 03.11.2015 р. № 622 орденом "За мужність” III ступеня був нагороджений житель смт. Браїлова Вигрівач Дмитро Володимирович.

Нагорода знайшла свого Героя

Зі словами глибокої вдячності за подвиг та під бурхливі оплески залу нагороду вручили перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Монастирський, голова районної ради Василь Малярчук та заступник командира 308 окремого інженерно – технічного батальйону Костянтин Васюк.

Нагорода знайшла свого Героя

нагорода знайшла героя

Командир батальону розповів, як Дмитро із двома своїми побратимами- односельчанином Олександром Острожнюком і барчанином Михайлом Павловським визвались добровільно виконати складне, але дуже важливе завдання: підірвати злітну смугу в логові сепаратистів для того, щоб неуможливити приземлення російського спецназу. Для цього на трьох машинах з причепами, начиненими  вибухівкою на великій швидкості вони ввірвались на злітну смугу, відчепили причепи і стрімголов повернулись назад. Сепаратисти навіть не встигли оговтатись від нечуваної наглості наших вояків, підійшли до причепів. Ттоді спрацювало дистанційне керування, пролунав вибух. Таким чином була знищена і злітна смуга, і ворог.

Нагорода знайшла свого Героя

З високою нагородою також привітали Дмитра Вигрівача Жмеринський військовий комісар Тарас Андрійчук, Браїлівський селищний голова Валерій Резедент, учні.



Нагорода знайшла свого Героя

Нагорода знайшла свого Героя