Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Нарада клубних працівників району

15 вересня 2016 року в приміщенні Жмеринського районного будинку культури відбулась нарада клубних працівників району по питанню підготовки закладів культури до роботи в осінньо-зимовий період та підготовки і проведення заходів з відзначення Дня захисника України.

 На нараді було винесено питання по підготовці закладів культури до роботи в осінньо - зимовий період 2016-2017 років, яку висвітлив начальник відділу культури і туризму Рубан Юрій Олексійович.

Наступним питанням було підготовка і проведення заходів з відзначення Дня захисника України та Дня Українського козацтва. Ознайомлення з примірними сценаріями та рекомендаціями щодо проведення даних заходів - розповів режисер масових свят та заходів РБК Посвалюк Іван Григорович.

На нараду було запрошено медичного працівника комунальної установи Центру первинної медико-санітарної допомоги Тодосюк Анну Леонідівну , яка провела роз’яснювальну бесіду про надання першої невідкладної медичної допомоги під час проведення масових заходів.

Одним із питань, яке виносилось на нараду - підтвердження 14 жовтня звання «народний», «зразковий» аматорськими колективами району, а саме: народним аматорським колективом троїстих музик «Вусачі» Браїлівського будинку культури, зразковим дитячим духовим оркестром Браїлівського будинку культури та народним аматорським вокальнимжіночим ансамблем «Купавонька» Демидівського сільського будинку культури.

 

 

 

 

Художній керівник              Скрима Т.А.