Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Нарада серед працівників територіального центру

   31 березня 2016 року відбулась чергова нарада серед працівників територіального центру по підсумках  роботи за I квартал 2016 року.

31/03/2016

    Нарада розпочалась поздоровленням іменинників, які відзначали дні народження в березні місяці. Соціальний робітник с. Сл-Межирівська Валах Л.І. привітала іменинників власними віршами, а директор терцентру Т.І.Оголенко вручила невеличкі сувеніри.

31/03/2016

31/03/2016

   Продовжилась нарада виступом завідувача відділення соціальної допомоги вдома А.Г.Гончар, яка прозвітувала та проаналізувала проведену роботу соціальних робітників за I квартал 2016 року. За цей період соціальними робітниками обслужено 506 осіб та надано 89100 життево - необхідних послуг.   Також було визначено план роботи на II квартал 2016 року відділенням соціальної допомоги вдома.

31/03/2016

   Соціальний працівник Воробій Н.І. доповіла про роботу відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги. А саме про благодійну допомогу, яка була надана до Міжнародного жіночого дня 8 -  березня особам, які знаходяться на обслуговуванні в територіальному центрі. Завдяки спонсорам, приватним підприємцям, орендаторам Жмеринського району благодійна допомога ( прод. та пром. товари )  становила 31100 грн.

31/03/2016

    Музика З.А., завідувач стаціонарного відділення постійного проживання, доповіла про роботу стаціонарного відділення постійного проживання за I квартал 2016 р.

31/03/2016

Соціальні робітники  відділення соціальної допомоги вдома смт. Браїлів, с. Будьки, с. Біликівці та с. Тарасівка прозвітували про проведену роботу (надання життєво-необхідних послуг підопічним за березень 2016 р).

  Закінчилась нарада виступом директора терцентру Оголенко Т.І., яка підвела підсумки роботи терцентру  за I квартал та наголосила:

-         про чітку виконавчу дисципліну;

-         підвищення якості та своєчасності надання соціальних послуг;

-         про установлення зв’язків з підприємцями, благодійниками з метою сприяння в наданні благодійної та матеріальної допомоги підопічним.