Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Навчання з питань охорони праці та електробезпеки

 

 15.03.2016

У відповідності до наказу Державного комітету України з нагляду за охороною праці від 26.01.2005 №15 "Про затвердження типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці та переліку робіт з підвищеною небезпекою", та наказу Державного комітету України з безпеки, охорони праці та гірничого нагляду від 16.11.2007 №273 "Про внесення змін до Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці, затвердженого наказом Держнаглядохоронпраці від 26.01.2005 №15" 15 та 16 березня в приміщенні районної ради  відбулось навчання та перевірка знань з питань охорони праці та електробезпеки сільських голів, працівників сільських рад.

15.03.2016

Навчання проводили директор учбово-виробничого комбінату «Сигнал» м. Вінниця Герасімов А.Л, завідувач сектору, страховий експерт з охорони праці фонду ВДФССНВ  Кіндрат Д.Д. , заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації, начальник відділу праці Тарануха І.М.

15.03.2016

Перед учасниками навчання виступив заступник голови районної ради Бігас В.П., який зазначив що  найоптимальніший шлях боротьби з нещасними випадками та професійними захворюваннями – попередження про ці небезпеки, зокрема, навчання тому, як запобігати їх виникненню. Навчання, системне та систематичне підвищення рівня знань не лише працівників, а всього населення  з питань охорони праці – один з основних принципів державної політики в галузі охорони праці, фундаментальна основа виробничої безпеки та санітарії, необхідна умова удосконалення управління охороною праці і забезпечення ефективної профілактичної роботи щодо запобігання нещасним випадкам, професійним захворюванням і аваріям на виробництві.

 15.03.2016