Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Носковецький ярмарок

З легкої руки Жмеринської РДА Ю.М. Твердохліба, голови районної ради С.О. Гринчука та начальника відділу освіти І.В. Цимбал вже стало доброю традицією в громаді села Носковець відзначати свято Осені ярмарком. В повітрі – прохолода, під ногами – шелест листя, в коморі – зібрані врожаї. Тепер можна і відпочивати, і смачненьке скуштувати!
 Ярмарок по – Носківецьки
  А яке ж свято без гостей! Їх сьогодні зустрічають запашними короваями на вишитих українських рушниках сільський голова Лавров А.Д. та директор школи Мамощук Ю.П..
 
  Ведучі розпочинають свято гарними словами про осінь. А ось на сцені з’являється і вона сама – красуня Осінь зі щедрими дарами та побажаннями всім присутнім здоров’я, щастя, миру ,злагоди в родинах. А далі-пісні, гуморески, підготовлені учнями Носківецької ЗОШ разом зі своїми наставниками. Не відстає від них і малеча дитячого садочка, яка вітає присутніх веселими піснями. А чого вартий спів сільського жіночого ансамблю!
 Ярмарок по – Носківецьки
  І яке ж свято без циган! Танцювальний дитячий колектив школи виконує запальний циганський танок. А пісня «Деревенька моя» у виконанні вчителів школи хвилює аж до сліз.
 
 Ярмарок по – Носківецьки
 Але годі сумувати. На ярмарку можна придбати все, чого забажає душа. Це і смачненькі мамині пироги з яблуками і сиром, і українські вареники, торти і рулети, рогалики з маком і вишнею, різноманітна домашня випічка. І все це під звуки чарівної української мелодії.
 
  Ось такі вони, носківчани. Вміють добре працювати, смачно готувати і гарно веселитися!