Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Особлива відзнака району

Одна із найдосвідченіших очільників територіальних громад Жмеринського району Жуковецький сільський голова Тріскун Надія Степанівна удостоєна особливої відзнаки району - „90 років. Жмеринський район”.
 
  Свою посаду Надія Степанівна обіймає вже понад 25 років, з 1988 року. Всі ці роки була надійною опорою громаді, впевненим керманичем кораблю під назвою Жуковецька сільська рада. Люди, які її обрали не шкодують про це. Адже за роки її головування одна з найбільших сільських рад зазнала значних змін на краще. До її заслуг треба віднести покращення благоустрою, газифікацію сіл, проведення та відновлення водогонів, реконструкцію і ремонти закладів соціальної сфери, перемоги у різноманітних конкурсах проектів розвитку громади, багато іншого. А все завдяки її непосидючості, наполегливості та ініціативності. Важливим у секреті її успіху є той факт, що Надія Степанівна користується повагою і щирою прихильністю людей та влади, має вагому підтримку в усіх гарних починаннях.
 Жуковецький сільський голова отримала особливу відзнаку району
  11 лютого 2014 року, в день її народження, висловили свою повагу та привітали Н.Тріскун голова райдержадміністрації Ю.Твердохліб, його перший заступник О.Монастирський, голова районної ради С.Гринчук та його заступник Н.Рожок.
 Жуковецький сільський голова отримала особливу відзнаку району
  З великою приємністю Юрій Михайлович вручив Надії Степанівні за вагомі заслуги перед районом, багаторічну, віддану працю, активну життєву позицію відзнаку та Почесну грамоту райдержадміністрації і районної ради. Побажав ще багато років при доброму здоров’ї вносити свій вклад у справу розвитку територіальної громади, вірою і правдою служити своєму народові та розбудовувати нашу Жмеринщину.