Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Отримати водійське посвідчення та оформити транспортний засіб тепер можна у Жмеринці

Жмеринський міський голова Анатолій Кушнір та голова Жмеринської районної ради Анатолій Бешлей урочисто перерізали стрічку у Жмеринському Центрі надання адміністративних послуг. З 4 лютого тут  можна отримати водійське посвідчення та оформити транспортний засіб.

Аби запустити послугу в дію, довелося докласти багато зусиль, закупити дороговартісне сучасне обладнання та отримати усі дозвільні документи від обласного сервісного центру.

Процедура оформлення нового посвідчення відбувається від 1 години до 5-ти робочих днів. З собою потрібно взяти документи та медичну довідку.

Адміністратор управління ЦНАП Євгеній Карасьов повідомив, що для переоформлення посвідчення після закінчення терміну або у разі втрати необхідно пред’явити паспорт, ідентифікаційний номер, медичну довідку та оплатити адміністративний збір 219 гривень, оплату можна здійснити на місці в терміналі. Процедура займає від години до 5-ти робочих днів.

У вітальному слові Анатолій Кушнір подякував усім платникам податків за можливість створити комфортні умови для водіїв, а також колективу ЦНАП за відповідальну та організовану роботу.

У свою чергу голова районної ради Анатолій Бешлей та секретар міської ради Вадим Кожуховський побажали колективу ЦНАПу нових успіхів та позитивних відгуків від отримувачів послуг.

Стосовно реєстрації автомобілів, то наразі можна оформити лише новий транспортний засіб, адже для оцінки ТЗ має бути відповідна експертиза, яка діє лише в області. Проте, працівники ЦНАПу працюють над цим питанням та планують розширювати спектр послуг.

ЦНАП

ЦНАП

ЦНАП

ЦНАП

ЦНАП