Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Пам‘ятати та шанувати: в районі відзначили День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

У день вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-річниці виведення військ з Афганістану у Жмеринському районі відбулися урочисті заходи та покладання квітів до пам‘ятних знаків загиблим в Афганістані.

Представники Джуринської, Мурафської, Шаргородської та Шпиківської ОТГ пройшли урочистою ходою до Пам‘ятного знаку воїнам-афганцям у місті Шаргород.

В приміщенні Барської райдержадміністрації до воїнів-інтернаціоналістів Барської та Копайгородської територіальних громад звернулись голова Барської міської ради Володимир Саволюк, голова Копайгородської селищної територіальної громади Людмила Кушнір, голова Жмеринської районної ради Анатолій Бешлей та голова районної Спілки ветеранів війни в Афганістані Василь Зоря.

Під час спільних заходів Жмеринської, Северинівської та Станіславчицької громад до присутніх з вітальними словами та подяками звернулися голова районної ради Анатолій Бешлей, міський голова Жмеринської міської ради Анатолій Кушнір, секретар Жмеринської міської ради Вадим Кожуховський, Станіславчицький сільський голова Володимир Перепечай, секретар Северинівської сільської ради Надія Д‘якон, військовий комісар Тарас Андрійчук, заступник голови Жмеринської райдержадміністрації Інна Цимбал та голова спілки ветеранів війни в Афганістані Павло Фармагей.

В цей день вірші та пісні лунали як знак подяки воїнам-інтернаціоналістам, які виконували свій військовий обов‘язок на території інших держав. Не стримували сліз учасники заходу, коли звучали зворушливі слова вдячності матерям загиблих воїнів. Герої щиро вітали один одного в теплій дружній атмосфері, хвилиною мовчання вшановуючи тих, хто не повернувся на рідну землю.

Пам‘ятати та шанувати - щонайменше, що кожен присутній пообіцяв славним Героям!

вшанування афганців

вшанування афганців

вшанування афганців

вшанування афганців

вшанування афганців

вшанування афганців

вшанування афганців

вшанування афганців

вшанування афганців

вшанування афганців