Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Привітання голови районної ради Бешлея А.В. із 30 річницею Незалежності України

З 30 річницею Незалежності

Шановні жителі Жмеринського району!

Від імені депутатського корпусу та колективу Жмеринської районної ради 8 скликання  сердечно вітаю вас із національними святами нашої державності — Днем Державного Прапора України та тридцятирічним ювілеєм Незалежності України!

Нам випала велика історична місія здійснювати мрію багатьох поколінь українців – мати свою незалежну державу.      Це не просто День народження нашої країни. Це свято пам’яті про наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

Напередодні Дня незалежності, ми вшановуємо один з трьох символів суверенітету нашої держави – Державний Прапор України. Синьо-жовтий стяг уособлює нашу незалежність, є історичною пам’яттю та гордістю народу. На превеликий жаль, сьогодні український прапор, прапор кольорів мирного неба і золотого поля, залитий кров’ю найкращих синів українського народу і окроплений святими сльозами матерів. Ми, українці, продовжуємо сплачувати велику ціну за право називатися нацією гордих, вільних і відповідальних громадян, за прагнення нашого народу до гідного життя у цілісній, незалежній та процвітаючій європейській державі.

У цей святковий день зичу усім Вам, дорогі земляки, у теперішні нелегкі дні спільно й непохитно і далі відстоювати суверенність нашої держави, примножувати її традиції та блага, як того вимагає совість і сумління. 

Бажаю усім злагоди, сил та натхнення, успіхів у роботі на благо нашої країни! Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної, вільної, неподільної і могутньої України.

Нехай Господь береже всіх нас!  Слава Україні!

З повагою голова Жмеринської районної ради Анатолій БЕШЛЕЙ