Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Привітання голови районної ради Паламарчука А.Г.

Дорогі наші захисники України!

Прийміть щирі вітання зі святом, що уособило доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу,оборонців та визволителів рідної української землі. Але це свято не тільки військових, а й усіх чоловіків. Через серце кожного протікає кров наших дідів, батьків, які боронили нашу землю і сьогодні обороняють цілісність держави. В цій неоціненній землі і мужність, і сила, і любов.

Від усього серця бажаю Вам миру, здоров'я і довголіття, бадьорості духу та родинної злагоди, радості і добра!

 

Шановні жителі району!

 

Приходить світле та радісне свято – Покрова Пресвятої Богородиці. Від часів Хрещення Київської Русі і до наших днів це свято духовно об’єднувало наш народ, живило його вірою у повсякчасне заступництво Божої Матері за людській рід, за мир і добро на нашій землі.

Історія зберігає багато свідчень того, як вищою волею Пресвята Богородиця боронила наш народ, наше козацьке військо, надавала воїнам сил у боротьбі з ворогом. Саме тому в Україні свято отримало другу назву – Козацька Покрова і відзначається ще й як день українського козацтва. Козацтво – це стародавній український варіант демократії, це втілення прагнення нашого народу на самовираження та національний суверенітет. У глибині душі кожного українця живе козак: воїн, який нічого не боїться і за рідну землю без роздумів віддасть своє життя.

Щиро вітаю всіх, в кому живе дух наших славних попередників – запорожців, бажаємо здоров’я і нових перемог в ім’я нашої великої Батьківщини.

Щастя всім, радощів та благополуччя!

Зі святом Вас, Слава Україні!