Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Привітання з Днем Перемоги!


Шановні жителі Жмеринського району, дорогі ветерани, учасники бойових дій, трудівники тилу, солдатські вдови!

 

 

Сьогодні в цей світлий і святий для всіх нас день від усієї душі вітаю Вас, Ваших рідних та близьких із знаменним днем – семи десятою річницею Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні!

 

Цей день уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів.

 

За чотири роки війни Україна заплатила за свою свободу, за право жити на своїй землі більше ніж десятьма мільйонами життів своїх синів і дочок. Це надзвичайно висока плата, щоб жити вільно на своїй незалежній землі. Я думаю, це сама висока і єдина плата, яку ті люди могли зробити, і вони її зробили.

 

Для нас, нащадків солдатів Великої Перемоги, найвищою життєвою істиною є вірність їх справі і громадянському обов’язку, довічна синівська шана і повага. Наш земний уклін усім, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край.

 

Нажаль,  залишається складна ситуація на сході країни, де російські війська, які пліч-о-пліч під час другої світової війни захищали від фашизму рідну  землю,  порушуючи мінські домовленості, ведуть бойові дії. Щодня надходять сумні звістки з лінії фронту, ми втрачаємо наших земляків.

 

Захищати свою Вітчизну – це державний обов’язок кожного громадянина нашої країни. І всі, кому знайома нелегка військова служба, розуміють важливість цього патріотичного обов’язку. Завдяки Вам, захисники Вітчизни, ми можемо спокійно та впевнено жити, працювати, виховувати дітей і гуляти по вулицям наших сіл, тому що знаємо – в скрутну хвилину Ви з мужністю станете на захист рідної країни!

 

Особливо хочу подякувати Вам, ветерани Великої Вітчизняної війни, за стійкість і мужність. Пройшовши крізь спалахи вогняних років, Ви зуміли зберегти чистоту душі та помислів. Низький уклін Вам за подвиги в роки війни, пам’ять про них назавжди залишиться в серцях багатьох поколінь.

 

Шановні ветерани! Ще раз зі святом Вас. Міцного здоров’я Вам, чудового настрою в цей святий для всіх нас день.

 

Хочу, щоб над усією Україною нарешті у мирному голубому небі яскраво світило сонце, а у Ваших родинах панували злагода і спокій. Ми пишаємося Вами.

З повагою голова Жмеринської районної ради

Анатолій ПАЛАМАРЧУК