Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


ПРООН нагородила дітей за ідеї з енергоефективності

14 січня у Вінниці відбулось відкриття виставки конкурсу дитячого малюнку на тему «Енергоефективність та енергозбереження».

Цей конкурс був організований в рамках Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - ІІ». Загалом на конкурс надійшло 94 роботи.

1 місце виборола учениця 7 класу Мартинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (с.Біликівці, Жмеринський район) Юлія Якушева.

2 місце у віковій категорії до 11 років посіла учениця Ямпільської школи-гімназії №3 Схаплок Аделіна, а у віковій категорії від 12 до 17 років – учениця Удицької ЗОШ І-ІІІ ступенів (с.Удич, Теплицький район) Анастасія Шпетна.

3 місце в категорії від 7 до 11 років дісталося учениці Уланівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (с.Воробіївка, Хмільницький р-н) Діані Паршивлюк. У категорії від 11 до 13 років – учениці Чернятинської ЗОШ І-ІІІ ступенів (с.Чернятин, Жмеринський р-н) Вікторії Никитюк. У категорії від 13 до 17 років – учениці Вінницької ЗОШ І – ІІІ ступенів № 16 Анні Вівчар.

Переможці отримали цінні призи та грамоти.