Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Привітання з Днем Перемоги!

 

Шановні жителі Жмеринського району, дорогі ветерани, учасники бойових дій, трудівники тилу, солдатські вдови! 

Сьогодні в цей світлий і святий для всіх нас день звертаюся до Вас, шановні жителі Жмеринського району, дорогі ветерани, учасники бойових дій, трудівники тилу, солдатські вдови! Прийміть мої щирі вітання зі світлим і радісним святом – Днем Перемоги у Великій Вітчизняній війні!

Цей день уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів. Ми у вічному боргу перед Вами, за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які Ви виявили в боях за рідну землю. Ваші знання і досвід, ставлення до ратного і громадянського обов’язку – це невичерпне джерело патріотизму, високий взірець для наслідування. Ми маємо бути гідними цього високого подвигу, своїми помислами, прагненнями і добрими справами зміцнювати дорогоцінний мир на українській землі.

Наш земний уклін, довічна синівська шана і повага усім, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край.

Ми всі – одна команда. Я знаю, Жмеринчани завжди працювали на стабільність у своєму чудовому, рідному краю. У нас єдина мета – зробити все можливе для процвітання Жмеринщини, Вінниччини та України в цілому.

Шановні ветерани! Ще раз зі святом Вас. Міцного здоров’я Вам, чудового настрою в цей святий і сумний для всіх нас день. Хай не болять Ваші рани, хай щастя і радість не переводяться у Ваших оселях.

Знайте − рідна земля завжди пам’ятатиме про великий подвиг українського воїна.

Зі святом Вас!

З повагою, голова Жмеринської районної ради

Анатолій ПАЛАМАРЧУК