Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Район відзначив 25-річницю незалежності України

Відзначення в Жмеринському районі 25-річниці незалежності України відбулось у районному будинку культури 19 серпня. Представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадськості району привітно зустрічали територіальні громади ошатно прибраними виробами народних умільців, дарами полів та садів нашого краю світлицями.

Офіційна частина свята розпочалася із внесення до зали Державного прапора України.

Данину поваги віддали учасники зібрання пам’яті загиблих земляків, які боронили суверенітет та територіальну цілісність нашої Батьківщини на Сході України та незламному борцю за свободу і незалежність свого народу – Т. Г. Шевченку, схиливши голови у хвилині мовчання. До пам’ятних знаків героям право покласти квіти надано кращим представникам громадськості району.

 

У привітанні голова районної державної адміністрації Олег Легеза доповів про досягнення, яких домігся район впродовж останнього року. Побажав усім міцного здоров’я, добра, злагоди та миру, щоб майбутнє для всіх нас та наших родин було світлим і щасливим.

До привітань приєднався заступник голови районної ради В.Бігас.

За дорученням обласного керівництва О.Легеза та В.Бігас вручили Почесну грамоту Вінницької обласної державної адміністрації та обласної Ради з грошовою винагородою учаснику бойових дій Острожнюку Олександру Петровичу, жителю смт.Браїлів.

Очільники району спільно з військовим комісаром Жмеринського об’єднаного міського військового комісаріату Т.Андрійчуком за вагомий внесок у збереження суверенітету й територіальної цілісності держави, високий патріотизм і активну громадську позицію відзначили Почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради, грошовими нагородами 15 учасників антитерористичної операції на Сході нашої країни. Зал стоячи оплесками вітав своїх героїв.

За значний внесок у соціально-економічний розвиток краю, сумлінну і плідну працю та з нагоди відзначення 25-ї річниці незалежності України  були відзначені 31 кращий працівник різних сфер району.

На міськрайонну Дошку пошани занесено 4 кращі трудові колективи та 27 кращих працівників і представників громадськості району. Свідченням цьому стали вручені їм свідоцтва.

Гарний настрій та відчуття урочистості події на заході створювали працівники районного будинку культури та артисти академічного ансамблю пісні і танцю «Поділля» Вінницької обласної філармонії.