Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Районне свято Матері

Квітує травень, оспіваний у піснях, гаптований солов’їними розливами, і з ним приходить до нас славне свято Матері.

День матері - це одне з самих зворушливих подій, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

Існує це свято не так давно, але схвалено і підтримано мільйонами українців. Протягом цих кількох років, День матері в Україні став чудовим приводом для того, щоб приїхати до мами, або зателефонувати їй, та сказати «спасибі» за її самовідданість, любов та підтримку.


Районне святкування Дня матері та Міжнародного дня сім’ї  відбулось 13 травня 2016 року у Браїлівському Будинку культури. Організаторами та ведучими свята виступили відділ у справах молоді та спорту райдержадміністрації (начальник В.Марчук) та Браїлівська селищна рада (селищний голова В.Резедент). У заході взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації О.Монастирський, заступник керівника виконавчого апарату районної ради з питань євроінтеграції та зовнішніх зв’язків Н.Рожок, провідний методист з фольклору обласного будинку творчості та мистецтв Т.Гарбулінська, сільські голови, багатодітні матері району, громадськість селища.

Запашним короваєм та привітними словами зустрічав гостей Браїлівський селищний голова В.Резедент.

З вдячністю прийняла хліб щойно обрана голова районної ради матерів – героїнь Л.Щербюк.

Від імені очільників району О.Легези, В.Малярчука, себе особисто слали вітання, слова щирої вдячності і найкращих побажань усім матерям О.Монастирський та Н.Рожок.

За батьківську відданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для їх всебічного розвитку та з нагоди Дня матері районною владою та Браїлівською селищною радою подяками і цінними подарунками відзначено 41 матір – героїню, жінок, які народили, а головне - виховали гідними громадянами своєї країни, п’ятеро та більше дітей.

Святкову концертну програму підготували фахівці районного будинку культури, районного будинку творчості школярів та юнацтва, вихованці закладів, родинні й народні аматорські фольклорні колективи територіальних громад району.