Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Робота постійних комісій

04 вересня 2014 року в сесійній залі Жмеринської районної ради відбулося спільне засідання постійних комісій по обговоренню, підготовці висновків та проектів рішень з питань, що винесені на розгляд 30 чергової сесії районної ради. Сесію планується провести 18 вересня поточного року.

Протягом засідання особливо активно обговорювали питання «Про затвердження порядків та Граничних норм витрат на забезпечення харчуванням і лікарськими засобами та виробами медичного призначення учасників спортивних заходів» та «Про районну програму розвитку Українського козацтва на 2015 – 2020рр».

Серед основних питань, які були включені до порядку денного є питання:

-         Про роботу податкової інспекції по виконанню дохідної  частини районного, селищного, сільських бюджетів та хід виконання Комплексної програми мобілізації зусиль органів місцевого самоврядування державної податкової служби, інших відомств по забезпеченню надходжень до бюджетів усіх рівнів та удосконаленню системи адміністрування податків і зборів на 2012 – 2016 роки.

-         Про внесення змін до рішення 25 сесії районної ради 6 скликання від 28.01.2014 р «Про районний бюджет на 2014р.»

Виступила депутат обласної ради, начальник відділу освіти райдержадміністрації  Цимбал Інна Володимирівна, яка підняла питання щодо вишукання можливості забезпечення безкоштовного харчування дітей переселенців зі сходу України.