Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Шановні депутати! 4 березня відбудеться 5 сесія районної ради

ОГОЛОШЕННЯ

про скликання  5 сесії районної ради 8 скликання

Відповідно до пунктів 4,10 статті 46, пунктів 6,7 статті 55 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” розпорядженням голови районної ради від 15 лютого 2021 року № 21 скликається 5 сесія районної ради 8 скликання на 04 березня 2021 року об 11й годині ранку в залі засідань районної ради.

На розгляд сесії пропонується винести наступні питання порядку денного:

Про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку на території району.
Про Комплексну оборонно-правоохоронну програму  на 2021-2025 роки.

Інформують:    ПРИСЯЖНЮК Анатолій Віталійович - начальник Жмеринського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області

ГУЛЬКО  Андрій Васильович  - керівник Жмеринської місцевої прокуратури

Про затвердження розпоряджень голови Жмеринської райдержадміністрації, пов’язаних із змінами при виконанні районного бюджету.
Про внесення змін до  рішення 3 позачергової  сесії Жмеринської районної ради 8 скликання від 23.12.2020 року «Про районний  бюджет на 2021 рік».
Про затвердження квартального звіту про виконання районного бюджету Жмеринського району за 2020  рік.

Інформує:     ГАМАРНИК Володимир Анатолійович – начальник фінансового управління Жмеринської райдержадміністрації.

Про погодження Проєкту землеустрою щодо встановлення межі населеного пункту м. Жмеринка  Вінницької області.

Інформує:     ПИЛЯВЕЦЬ Руслан Євгенович – начальник управління земельних ресурсів виконавчого комітету Жмеринської міської ради

Про затвердження актів приймання-передачі майна спільної власності територіальних громад сіл, селища Жмеринського району до комунальної власності територіальних громад.
Про внесення змін в рішення 39 сесії Барської районної ради 7 скликання від 27.08.20 р. «Про призначення директора Митківського навчально-виховного комплексу «заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів – заклад  дошкільної освіти».
Про урегулювання питань щодо передачі майна спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селища Барського району в комунальну власність територіальних громад району.

Інформує:       КОЗЛОВСЬКИЙ Юрій Борисович - начальник відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування Жмеринської районної ради.

Про участь у конкурсі Вінницької обласної Ради „Комфортні громади” у 2021 році.

Інформує:         ДАЦКО Ірина Анатоліївна – заступник голови районної ради.

Про "Єдиний день депутата" та "Депутатський тиждень" в районі.

Про затвердження розпоряджень голови Жмеринської районної ради, прийнятих в міжсесійний період.

Про внесення змін до рішення 2 засідання 1 сесії 8 скликання від 04.12.20 р. «Про президію районної ради 8 скликання та затвердження Положення про неї».

Про внесення змін до рішення 2 засідання 1 сесії 8 скликання від 04.12.20 р. “Про персональний склад постійних комісій районної ради 8 скликання та затвердження Положення про них”.

Про внесення змін до  рішення 32 сесії Жмеринської районної ради 7 скликання від 10 грудня 2019 р. «Про  затвердження списку присяжних».

Про припинення комунального закладу «Музей П.І. Чайковського і Н.Ф. фон Мекк»  шляхом ліквідації.

Про передачу майна з балансу комунальної установи «Жмеринська районна дитячо-юнацька спортивна школа» на баланс Жмеринської районної ради.

Інформує:     РАДІНА Олена Олександрівна – керуюча справами виконавчого апарату районної ради.