Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Спортивне життя району

     31 березня 2012 року в селі Северинівка Жмеринського району відбулось підбиття підсумків спортивної діяльності територіальної громади.

     За підсумками 2011 року спортсмени села вибороли першість в районних сільських спортивних іграх та в комплексному заліку районних сільських спортивних ігор. Футбольна команда стала переможцем чемпіонату району. Крім того Северинівській команді в 2011 році було доручено захищати честь Вінниччини у м.Ворохта на І Всеукраїнських сільських спортивних іграх серед територіальних громад України, де наші земляки посіли 16 місце серед 25 команд. За вагомі заслуги спортсмени були відзначені пам’ятними кубками, медалями, подарунками та Почесними грамотами від районної державної адміністрації, районної та сільської рад, відділу у справах молоді та спорту.

     Iз захватом та любов’ю розповів про історію села, досягнення і здобутки сільський голова Христюк О.У.

       З вітальними словами та побажаннями подальшого розвитку, нових здобутків та перемог виступили голова районної державної адміністрації Ю.Твердохліб, голова районної ради В.Малярчук, начальник відділу у справах молоді та спорту РДА В.Марчук, спонсори різноманітних заходів, які відбуваються в територіальній громаді: власник ТОВ «Конкорд» С.Дука, депутат районної ради В.Малащук, приватні підприємці: М.Цюк, М.Гордєєв.

     Завершальним акордом заходу була цікава розважальна програма та святковий стіл.