Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Спортивні новини квітня

 Футбол є одним з найпопулярніших видів спорту, яким займаються не тільки хлопці, але й дівчата.

З 20 квітня взяв свій початок Чемпіонат ВОО ВФСТ “Колос” з футболу “Золотий Колосок 2016” серед юнаків, що проживають в сільській місцевості.  

        28/04/2016

20 квітня 2016 р. в с. Сугаки Могилів-Подільського району відбулися фінальні змагання  серед юнаків 2005-2006 р.н. за участю команд Могилів-Подільського, Жмеринського, Піщанського та Тиврівського районів. І місце здобула команда Жмеринської районної ДЮСШ, тренер-викладач Бедрак Анатолій Миколайович. Наступним етапом змагань-участь в Всеукраїнських спортивних іграх.

         В п’ятницю, 22 квітня, в с. Северинівка Жмеринського району  відбулися зональні та  фінальні змагання серед юнаків 2001-2002р.н Головним суддею змагань був призначений Марчук В.М., голова Жмеринської РО “Колос”. Цього року участь у змаганнях змогли взяти команди Барського, Жмеринського, Муровано-Куриловецького, Піщанського, Тиврівського та Чечельнецького районів. Жмеринський район представляла команда районної ДЮСШ, яку сформували тренери-викладачі Русин Омелян Михайлович та  Бедрака Анатолій Миколайович.

28/04/2016

 Футбольні команди були розділені на 2 групи. До І групи входили команди Тиврівського, Жмеринського та Чечельнецького районів,  ІІ група складалася з команд Барського, Муровано-Куриловецького та Піщанського районів.  За результатами спортивної майстерності футболісти першої групи змогли зайняти: Тиврівський район І місце, Жмеринський район  ІІ місце та команда Чечельницького району посіла ІІІ місце. Команди другої групи після зустрічі розділили між собою місця- І місце Муровано-Куриловецькуий р-н., ІІ місце Барський р-н., Піщанський район посів ІІІ місце. За результатами фінальних зустрічей 6 команд найкращими стали: команда Тиврівського району-І місце , друге місце змогли посісти спортсмени-футболісти Муровано-Куриловецького р-н.  Між командами Барського та Жмеринського району відбулася запекла сутичка за третє місце,  футболісти Барського району змогли здобули перемогу і посіли ІІІ місце у фіналі.  ВІТАЄМО переможців та призерів змагань, нехай БАЖАННЯ  і ВІРА в ПЕРЕМОГУ не покидає молодих футболістів, а тренерам-викладачам БАЖАЄМО спортивного потенціалу та високих результатів їхніх вихованців.   

28/04/2016

Боротьба дзюдо в квітні місяці не залишила нас без уваги до цього виду спорту. 23 квітня в м. Вінниця пройшов Чемпіонат області серед юнаків та дівчат до 14 років, 2003 –2004 р.н. Тренери-викладачі відділення дзюдо Чубко Л.Д. (смт. Браїлів) та Горбачов І.В. (с. Могилівка) змогли підготувати свої вихованців для участі в обласних змаганнях.  На цих змаганнях спортсмени-вихованці повинні були мати не нижче другого юнацького розряду (4, 5 кю). Вагова категорія складала у юнаків: -38, -42, -46, -50, -55, -60, -66, -73, + 73 кг; Дівчата: -32, -36, -40, -44, -48, -52, -57, -63, +63 кг. Умовами змагань було заборонено проводити больовий (кансетсу-ваза) та задушливий прийоми (шиме-ваза), яких дотримуватися було непросто, проте наші юні дзюдоїсти змогли показати свої навики боротьби. Команду тренера-викладача Чубка Л.Д. представляли 10 спортсменів-вихованців серед яких було 4 дівчини (Пашковська Юлія, Гуменна Юлія, Слипенька Оксана, Люта Вікторія) та 6 хлопців (Войтович Назар, Яновський Віталій, Кучер Дмитро,  Власюк Олексій, Трепака Андрій, Слободенюк Артем). Тренер-викладач Горбачов І.В представив одного спортивного вихованця Тичину Миколу. Всі спортсмени, які взяли участь у змаганнях, змогли показати свою майстерність, спортивний навик. Тренери в кожному випадку підтримували свої вихованців. Правильне освоєння техніки юними дзюдоїстами – є НАДІЯ на  передовий результат  у майбутньому. Шановні тренери вдячні вам за такі результати і  принцип бути НАЙКРАЩИМИ!!! ВІТАЄМО переможців та призерів змагань, нехай БАЖАННЯ  і ВІРА в ПЕРЕМОГУ не покидає молодих дзюдоїстів, а тренерам-викладачам БАЖАЄМО спортивного потенціалу та високих результатів їхніх вихованців.