Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Співпраця влади та бізнесу

Залучення громадян до активної участі в житті свого населеного пункту, до планування майбутнього громади дуже актуальна тема в теперішній час, та вкрай важлива для прогресивного розвитку кожної території.

Практикою доведено, що життєвий рівень і самодостатність територіальної громади визначається не тільки її природно-ресурсним потенціалом, але й людським фактором, який ще називають соціальним капіталом. Щоб пробудити ініціативу громадськості та органів місцевого самоврядування і спонукати їх до пошуку ефективних шляхів вирішення проблем територіальних громад потрібна відповідна мотивація спільних дій.

16/05/2016

Питання співпраці влади та бізнесу виступало основним під час поїздки 16 травня до Теплицького району Вінницької області делегації Жмеринського району на чолі із  головою районної ради Малярчуком В.Г.

16/05/2016

Учасники заходу, а це були сільські голови, секретарі сільських рад, землевпорядники, працівники райдержадміністрації та районної ради були ознайомлені з позитивним досвідом Теплицької районної  влади у тісній співпраці влади та бізнесу.

16/05/2016

Жмеринчани мали змогу відвідати одне із сільськогосподарських підприємств району, адже саме агропромисловий комплекс є найбільшим і важливим сектором економіки Теплицького району і від ефективності його роботи залежить соціально-економічна ситуація в районі, робота переробних підприємств та інших галузей, рівень і якість життя населення.

16/05/2016

До речі, основу агропромислового комплексу району складають 162 сільськогосподарські підприємства різних організаційно-правових форм господарювання та господарства населення.

16/05/2016

Тепличани продемонструвати позитивні напрацювання для комфортного проживання в невеликому  містечку в умовах недостатнього фінансування. Як ефективно виконувати ці завдання, як уникнути можливих помилок, як зуміти забезпечити мешканців якісними послугами у достатній обсягах та за доступними цінами, як утримувати соціальну сферу та  комунальну інфраструктуру в належному стані  - поділились досвідом фахівці Теплицького району.

16/05/2016

Екскурсія селищем та відвідування об’єктів господарювання дали змогу учасникам розширити свій кругозір в питаннях співпраці влади та бізнесу, предметно поговорити про проблеми в тому чи іншому напрямку та по можливості, спільними зусиллями знайти шляхи їх вирішення.