Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Розробляємо Стратегію розвитку району


Жмеринська районна рада в рамках напрацювання Стратегії регіонального розвитку Вінницької області на період до 2020 року розробляє відповідну Стратегію розвитку Жмеринського району на найближчі вісім років.

До цієї роботи сьогодні долучились усі територіальні громади.

План перспективного збалансованого розвитку допоможе району сформувати сучасну інфраструктуру, розвинену економічну та соціальну сфери життєдіяльності Жмеринщини – одного із найперспективніших регіонів Вінниччини.

Браїлівська селищна рада стала однією із перших громад району, яка уже визначила власну Стратегію. У даному документі, що був схвалений місцевими  депутатами і прийнятий на сесії селищної ради приділяється велика увага активізації громадян щодо покращення соціально-економічного стану громади, забезпеченню сприятливої екологічної ситуації, ефективному використанню виробничого потенціалу і створенню умов для підприємницької діяльності. Плануються заходи спрямовані на збереження національних традицій, культурного і духовного розвитку територій, приділяється значна увага плануванню розвитку інфраструктури і ін.

Ми запрошуємо всіх небайдужих жителів територіальних громад Жмеринщини до участі у підготовці Стратегії регіонального розвитку Жмеринського району на період до 2020 року.

Надіємось, що Ваша підтримка і активна участь допоможе будувати щасливе майбутнє нашого краю!