Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Суботник 13 квітня

13 квітня у Жмеринському районі в рамках проведення місячника по благоустрою населених пунктів, озеленення та поліпшення їх санітарного стану проходив суботник. До цієї благородної справи долучилось 780 державних службовців, з них представники 8 обласних управлінь і відділів, 285 працівників райдержадміністрації, районної ради, організацій, відомств та служб району, усі сільські громади району.

 

Загалом було висаджено понад 100 тисяч саджанців в лісових угіддях, ще понад 11 тисяч саджанців стануть у майбутньому зеленим тином для смітників, прибрано близько 100 км придорожніх смуг вдовж доріг обласного та територіального значення, з яких вивезено біля 300 куб. м. твердого побутового сміття.

Очільниками району – головою райдержадміністрації Твердохлібом Ю.М., головою районної ради Гринчуком С.О., першим заступником голови райдержадміністрації Монастирським О.І., заступником голови райдержадміністрації Вікановим І.Ф., заступником голови районної ради Рожок Н.В. були проведені об’їзди, і навіть в одному із населених пунктів вони приєднались до обсадки смітника саджанцями грабу. В цілому вони задоволені результатами проведеної роботи.

Суботник у Жмеринському районі

 

 Але, в котрий раз, хочеться згадати дуже давній і знаний лозунг: “Чисто не там, де часто прибирають, а там, де не смітять”. Цю просту істину знає кожен, але чомусь забуває застосовувати на практиці.