Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Суботні зустрічі в відділенні постійного проживання районного територіального центру

В суботу 23 липня відбулась чергова зустріч підопічних стаціонарного відділення постійного проживання територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Жмеринського району з Вінницькими волонтерами на чолі з Діаною Мороз. Старенькі одинокі люди завжди чекають з нетерпінням нових зустрічей з своїми молодими шефами, які у вихідні чи святкові дні приїздять до них з солодкими подарунками, продуктами харчування, гарним настроєм. Радіють старенькі не так подарункам як  спілкуванню, адже в молодих активних волонтерах вони бачать своїх дітей та внуків, а що може бути прекраснішим в житті? При кожній зустрічі у стареньких на очах сльози радості, а після їх від’їзду дяка Богу та молитва за кожного.

23/07/2016

Якось при попередніх зустрічах старенькі обмовились що дуже хотіли б послухати українських народних пісень. Волонтери на зустріч з підопічними приїхали не одні, а зорганізували  приїзд та прекрасний виступ аматорського народного вокального квінтету «Мальви і Чорнобривці» м. Вінниця та співачки Каті Радецької. Виступ артистів підняв настрій стареньким, вони щиро аплодували, підспівували  та навіть намагались сидячи підтанцьовувати. Дивлячись на них в такі моменти у самої піднімається настрій і хочеться щось більше зробити для самотніх літніх людей, адже ми не залишаємо їх один на один з життєвими труднощами.

23/07/2016

В відділені працює прекрасний колектив, який з розумінням та чуйністю відноситься до кожного підопічного, що проживає в відділені постійного проживання територіального центру в смт Браїлів, приїздять у гості з посильною допомогою волонтери, радують своїми виступами учні Браїлівських шкіл, відвідують підопічних Митрополит Вінницький та Барський Симеон, настоятельниця Браїлівського Свято-Троїцького монастиря ігуменя Антонія, протоієрей Михайло.

23/07/2016

Хочеться подякувати усім хто не байдужий до чужого лиха і не залишається осторонь від тих, кому потрібна допомога, добре слово і щира посмішка.  

Директор терцентру Т. Оголенко