Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Свято гумору в відділенні соціально-побутової адаптації

Людські проблеми, негаразди просто через край і так кожного дня. А як з цим боротися? Звичайно гумором та сміхом. Як тільки засмієшся - так ніби всі негаразди минулись. Чи то негараздів у нас багато, чи то вдача така в українців, а тільки сміємось ми українці щодня.

01/04/2016

Ось так 1 квітня в відділенні соціально-побутової адаптації територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Жмеринського району Вінницької області зустрілися підопічні відділення на святі гумору. На гостину на свято  завітали директор терцентру  Оголенко Т.І. та завідувач відділення соціально – побутової адаптації Поспелова О.В. А те чим привітали господарі, відвідувачі відділення, є надбанням українського народу, невідємною частиною його менталітету, те що проростає через підсвідомість і прагне вирватись назовні.

01/04/2016

01/04/2016

Кожна нація може кепкувати з себе, а українці роблять це вишукано. Гарно відпочили, посміялись, глибше пізнали рідну культуру. А допомли це зробити натхненні, талановиті, активні, постійні відвідувачі. Це і Ганна Огороднік, оптиміст по житті, яка сама пише гуморески і сатиричні вірші, і Валентина Шпак, завжди весела та усміхнена, яка захоплює глядачів артистичним виконанням жартівливих пісень та інтермедій, Сольвар В.П. декламував гуморески Павла Глазового та земляка-подолянина Анатолія Гарматюка, Ісько Л.П. здійснювала постановку та приймала участь в дотепних інтермедіях.   Смішинки із шкільного життя розповідали школярки Ліля Кізян та Вероніка Качур.

01/04/2016

Бережімо і шануймо свою мову та культуру, передаваймо її дітям, бо чужі це не зроблять!