Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Тарасу Маніленку-85

Тарасу Маніленку – 85!
Активний громадський діяч, місцевий поет, завзятий голова первинної ветеранської організації, заступник сільського голови на громадських засадах, великий оптиміст, чуйна, добра людина – таким знають жителі с.Жуківці та всього Жмеринського району Тараса Максимовича Маніленка.
 
  Незважаючи на життєві поневіряння, які довелось пережити шанованій людині: голодомор, роки окупації під час Великої Вітчизняної, відбудови в повоєнний період – Тарас Маніленко залишився великим життєлюбом, і ось уже 11 років на посаді голови ветеранської організації, піклується про ветеранів, надає підтримку, вселяє віру у краще. Тарас Максимович частий гість у школі. Попрацювавши педагогом 46 років, отримав звання «Відмінник народної освіти». Будучи на пенсії і досі вважає своїм обов’язком сіяти в дитячі душі зерна патріотизму.
 Тарасу Маніленку – 85!
  Нещодавно Тарас Максимович відсвяткував «залізне весілля». 65 років у шлюбі з Ганною Максимівною прожили непросте але щасливе життя, доводячи, що любов все таки існує…
 
Тарасу Маніленку – 85!
  1 лютого 2014 року привітати ювіляра прибули голова райдержадміністрації Ю.Твердохліб, голова районної ради С.Гринчук, голова районної організації ветеранів А.Паламарчук. За багаторічну самовіддану працю, життєву мудрість, вагомий особистий внесок у розвиток територіальної громади та ветеранського руху очільники району вручили Т.Маніленку Почесну грамоту райдержадміністрації, районної ради та матеріальну винагороду. В своїй вітальній промові голова райдержадміністрації бажав «винуватцю» свята міцного здоров’я, спокою, тепла, достатку, ще багато років бути в когорті активних громадських діячів району та зазначив, що родина Тараса та Ганни Маніленків є прикладом в збереженні сімейних цінностей: коханні, взаєморозумінні, сімейної злагоди.
Тарасу Маніленку – 85!