Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


У Щучинцях запустили водогін

На Жмеринщині 5 листопада 2013 року відбулася визначна подія - в с.Щучинці введено в дію сільський водогін. В урочистостях взяли участь: голова Жмеринської районної ради С.Гринчук, Жуківецький сільський голова Н.Тріскун, підрядник Г.Ільченко, голова Щучинецької громадської організації „Сільський вогник” Л.Корнійчук, жителі громади.
 Пуск водогону в с.Щучинці
  Як зазначила у своєму виступі Н.Тріскун, шлях до поставленої мети був довгий, але все ж її досягнуто. І тепер жителі Щучинець зможуть покращити свої побутові та господарські умови завдяки водогону. Протяжність водогону складає 4,5 км, загальна вартість проекту 309,3 тис.грн, з місцевого бюджету використано 119,7 тис. грн.. Реалізацію проекту розпочато та завершено в 2013 році. На його реалізацію використано кошти з обласного, районного та сільського бюджетів, дольову участь приймали жителі громади. Очільниця громади хлібом-сіллю та Почесними подяками висловила щиру вдячність за допомогу, постійну підтримку та сприяння розвитку сільської ради районному керівництву Ю.Твердохлібу та С.Гринчуку, керівнику Г.Ільченку та спеціалістам бригади, яка виконувала роботи з ведення водогону, голові громадської організації Л.Корнійчук, яка взяла на себе організаційні питання та активним жителям громади, які брали участь у реалізації проекту. На завершення поділилася планами на майбутнє щодо розвитку населених пунктів, зокрема, щодо продовження будівництва водогону в Щучинцях, спорудження криниці та ремонту доріг.
 Пуск водогону в с.Щучинці
  Перед присутніми виступив голова районної ради С.Гринчук. Щиро привітав селян із знаменною подією в їхньому житті, передав вітання та найкращі побажання від голови райдержадміністрації Ю.Твердохліба. Відзначив важливість реалізації таких проектів для району, а особливо для територіальних громад. Поінформував жителів Щучинець про здобутки Жмеринщини та подальші перспективи. Зазначив, що завдяки спільним зусиллям громади і району можна досягати високих здобутків, реалізовувати соціальні ініціативи Президента України задля покращення життя людей. Почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради нагороджено активних учасників проекту, в тому числі сільського голову Н.Тріскун за активну життєву позицію, вагомий внесок у спорудження водогону, розвиток населеного пункту.
 Пуск водогону в с.Щучинці
  Почесними гостями перетнуто символічну червону стрічку та відкрито вентиль, що дав початок руху водяному потоку, який віднині напуватиме мешканців села. 
Пуск водогону в с.Щучинці