Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Урочистості з нагоди Дня працівників освіти

1 жовтня в залі засідань відділу освіти Жмеринської районної державної адміністрації відбувся урочистий захід з нагоди Дня працівників освіти.

Розпочався захід хвилиною мовчання на знак вшанування пам’яті жертв трагедії, яка відбулася 75 років тому в урочищі Бабин Яр в м.Київ.

Беззмінна ведуча всіх освітянських заходів директор Браїлівського районного будинку творчості А.Ланова представила гостей – першого заступника голови райдержадміністрації О.Монастирського, заступника голови районної ради В.Бігаса, селищного та сільських голів, керівника ТОВ «Курланд» Т.Федоренко.

Розпочався захід з  привітання своїх вчителів та вихователів від маленьких вихованців. Музичні номери звучали упродовж усього заходу.

Начальник відділу освіти І.Цимбал привітала  директорів шкіл та завідувачів дошкільними навчальними закладами з професійним святом та  відзначила здобутки району за минулий навчальний рік.

 

У вітальних словах  О.Монастирський та В.Бігас зазначили, що освітянська галузь є гордістю Жмеринщини і флагманом освіти Вінниччини, про це свідчать рейтингові показники. Адже педагогічний персонал району відзначається високою майстерністю і відповідальністю. Побажали освітянам здоров’я, щастя, поваги від малих, дорослих і поважних людей, Божого благословення на добрі справи.

Відбулось вручення Почесних грамот, відзнак і Кубків за досягнуті результати в різноманітних номінаціях, за підтримку закладів освіти.

Особливу вдячність начальник відділу освіти І. Цимбал висловила меценатам, які фінансово підтримують загальноосвітні заклади. Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради відзначено Т.Федоренко, яка у своєму виступі щиро привітала колишніх колег зі святом, адже 18 років свого життя присвятила освіті. Для колективів шкіл територіальних громад, в яких ТОВ «Курланд» орендує землю, приготувала у подарунок електрочайники. Відзнаки також призначалися директору ФГ «Дзялів» В.Шершуну, в цьому році на заміну шкільних вікон ним виділено 380 тис. грн., та директору СТОВ «Мир» Пияківському, який завжди піклується про заклади освіти.

На завершення І.Цимбал повідомила про ще один приємний сюрприз для освітянської когорти району від В.Шершуна – сертифікат на суму 5 тис. грн. на оплату виїзного семінару до м.Львів.