Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Урочисті заходи до Дня Соборності України

21 січня в актовій залі Жмеринської районної ради відбулися урочисті збори з нагоди 103 –ї річниці з дня проголошення Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки у 1919 році.
Участь в урочистостях на честь Дня Соборності України взяли заступник Жмеринської районної ради Віктор Мурашко та голова РДА Інна Цимбал, працівники виконавчого апарату районної ради та районної державної адміністрації .
Почесними грамотами Вінницької ОДА та Вінницької обласної ради за вагомі трудові досягнення , багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня Соборності України відзначили Вадима Печенюка - депутата Шаргородської міської ради, Михайла Піддубного - учасника Революції гідності, Олександра Юсупова - волонтера , Юрія Нартовського - засновника релігійної громади "ДЖЕРЕЛО НАДІЇ" , благодійника, а також учасників бойових дій Жмеринської територіальної громади Станіслава Нєвського та Віталія Лукова.
У вітальному слові Віктор Мурашко закликав учасників святкового заходу любити свою країну, пишатися своєю історією і своїм народом. Нехай Україна буде гордим птахом у зграї світових країн, нехай кожен день дарує українцям свободу думки, відчуття щастя, мир і світлу надію.
Урочисті заходи завершилися покладанням квітів до пам’ятника нескореному борцю за свободу і щастя українського народу - Т.Г. Шевченку.
вітання

вітання

вітання

вітання

вітання

вітання

вітання

вітання

вітання

вітання

вітання