Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Увага! Конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування

Відповідно до Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови КМУ від 15.02.2002 року № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», Жмеринська района рада ОГОЛОШУЄ КОНКУРС на заміщення вакантних посад:

 

           Заступника керуючого справами начальника фінансово-      гсподарського відділу Жмеринської районної ради

-1 (одна) штатна одиниця.

Загальні вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування (фінансова) не нижче ступеня спеціаліста. Стаж роботи за фахом в фінансовій сфері в бюджетних установах не менше 10-ти років. Знання Конституції України, законодавства стосовно служби в органах місцевого самоврядування, Бюджетного кодексу, нормативно-правових актів Кабінету Міністрів України та Міністерства фінансів України стосовно ведення бухгалтерського обліку. Знання основ діловодства, досконале володіння державною мовою; впевнений користувач ПК, досвід роботи з комп’ютерними спеціалізованими програмами Microsoft Office Excel, АІС «Місцеві бюджети», «Logica».

 

         Головного спеціаліста, юриста,  загального відділу Жмеринської районної ради

 - 1 (одна) штатна одиниця.

Загальні вимоги до кандидатів:   громадянство України, повна вища освіта за професійним напрямком «Правознавство» за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; Знання Конституції України, , законів України «Про місцеве самоврядування», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції» ; основ діловодства, вільне володіння  державною мовою; вміння роботи на комп’ютері на рівні користувача; загальний стаж роботи юристом не менше 3-х років.

 

Для участі у конкурсі подаються такі документи : заява про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органах місцевого самоврядування; заповнена особова картка (форма П-2ДС) з відповідними додатками (автобіографія, трудова діяльність); 2 фотографії розміром 4х6 см; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; декларація  особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції», шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції; копія документа, який посвідчує особу громадянина України; копія військового квитка (для військовослужбовців або військово-зобов’язаних); письмова згода на обробку персональних даних.

 

Згідно з чинним порядком щодо заміщення вакантних посад державних службовців, конкурсанти складають у письмовій формі іспит на знання Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування»,  "Про службу в органах місцевого самоврядування ", "Про запобігання корупції",  а також законодавства з  урахуванням  специфіки функціональних повноважень відповідних посад виконавчого апарату Жмеринської районної ради.

 

Термін прийняття документів для участі у конкурсі протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу.

Звертатися за адресою: м. Жмеринка, вул. Б.Хмельницького 14, Жмеринська района рада, тел 5-07-46. 

 

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці  надається в загальному відділі Жмеринської районної ради.