Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Увага, е-навчання!

Оголошується конкурсний набір до чергової Школи місцевого самоврядування DESPRO, яка розпочнеться 4 травня 2015 року у вигляді дистанційного (електронного) курсу, а потім проходитиме у м.Києві у вигляді очного навчання протягом 20-22 травня 2015 року.
До Школи запрошуються представники органів місцевого самоврядування ― члени всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування:
• Сільські та селищні голови;
• Голови районних рад;
• Мери малих міст.
Для участі у навчанні просимо заповнити Анкету (анкета в додатку, а також її також можна отримати за посиланням "АНКЕТА"), яку необхідно надіслати факсом, поштою або електронним повідомленням до 12 квітня 2015 року (включно) із поміткою “заявка на участь у Школі місцевого самоврядування” на адресу:
Проект ДЕСПРО
вул. Бориса Грінченка 2, офіс 2
м. Київ, 01001 Україна
факс (+380 44) 279 67 27
t.siryk@despro.org.ua

Відбір учасників Школи буде здійснено спеціально створеною комісією, про результати відбору апліканти будуть повідомлені до 30 квітня 2015 року. Запрошуємо ознайомитися із " Положенням про відбір учасників".

У рамках Школи передбачається проходження теоретичних та практичних тематик з децентралізації, а також два он-лайн тренінги з питань децентралізації та управління проектами місцевого розвитку. Запрошуємо ознайомитись із навчальними модулями та матеріалами у "Бібліотеці Школи".
Серед учасників Школи будуть відібрані ті, які пройдуть тренінг для тренерів та у подальшому представлятимуть свої кращі практики на заходах проекту DESPRO. Найактивніші учасники матимуть також змогу взяти участь у ознайомчих візитах до інших країн для обміну досвідом.
По закінченню Школи усі слухачі отримають Диплом учасника Школи місцевого самоврядування та Сертифікат за участь у дистанційних електронних курсах з децентралізації та управління проектами місцевого розвитку.
Із запитаннями просимо звертатися за телефоном+38 (044) 270 5521 чи на електронну адресу m.bryl@despro.org.ua (координатор Марина Бриль, експерт Швейцарсько-українського проекту “Підтримка децентралізації в Україні” DESPRO).