Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


В гостях у Ковальова І.П.

Традиційно напередодні великого свята Перемоги керівництво області та району завітало до єдиного в області Героя Радянського Союзу Івана Платоновича Ковальова, який мешкає в селі Тарасівка Жмеринського району. Сім’я Героя гостинно зустрічала  голову Вінницької облдержадміністрації Валерія Коровія, керівника апарату облдержадміністрації Валерія Бойка, директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Світлану Василюк, голову райдержадміністрації Олега Легезу, голову районної ради Василя Малярчука, заступника керівника виконавчого апарату районної ради Едуарда Крайніка, заступника керівника виконавчого апарату районної ради з питань євроінтеграції та зовнішніх зв’язків, депутата районної ради Наталю Рожок.

06/05/2016

Валерій Коровій зачитав фронтовику іменне привітання за підписом Президента України Петра Порошенка, подякував Івану Платоновичу за героїзм у воєнні часи, вручив цінний подарунок і квіти та щиро побажав йому здоров’я, миру і довголіття. Він подякував родині за постійне піклування про Героя та побажав всім миру, злагоди, віри у гідне майбутнє нашої держави.

Слова подяки за подвиг та відвагу прозвучали і з вуст керівників району.  

06/05/2016

З великою цікавістю слухали присутні спогади  Івана Платоновича про його героїчне  минуле, військові будні та життя в повоєнний період.