Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


В районі відзначили День працівників цивільного захисту.

15 вересня 2016 року в залі засідань Жмеринського районного сектору Державної служби надзвичайних ситуацій зібрався весь особовий склад підрозділу щоб відзначити професійне свято - День працівників цивільного захисту .

Святкову нараду розпочав   начальник районного  сектору Державної служби надзвичайних ситуацій В.С. Миронюк, який привітав усіх з професійним святом, відзначив здобутки служби у цьому році, висловив щиру подяку керівництву району та міста за всебічну підтримку, сприяння діяльності служби.

Хвилиною мовчання присутні вшанували  2 представників Жмеринського підрозділу, які загинули при виконанні своїх службових обов’язків та 14 рятівників України, які склали свої життя в ході антитерористичної операції.

 

В.С. Миронюк завершив свою промову словами про те, що девіз «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» в їхньому підрозділі є не тільки на словах, а виконується на ділі. Запевнив, в тому, що вони завжди готові прийти на допомогу людям.

Від імені районної державної адміністрації до присутніх з вітанням звернувся перший заступник голови райдержадміністрації О.І. Монастирський. Він подякував за сумлінну працю, мужність, безкорисливість щодо охорони життя та здоров’я людей, матеріальних та соціальних цінностей, побажав їм  доброї удачі, родинного щастя, миру, спокою та всіляких гараздів життя. 

До привітань приєднався заступник керівника виконавчого апарату районної ради з питань економічного розвитку та зв’язків з органами державної влади і місцевого самоврядування Е.І. Крайнік, який від імені депутатського корпусу районної ради побажав всьому особовому складу Жмеринського сектору завжди сухих рукавів та щасливого повернення додому.

На завершення за вагомий внесок у забезпечення реалізації державної політики в сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного й природного характеру, зразкове, самовіддане виконання службових обов’язків та з нагоди Дня працівників цивільного захисту промовці вручили грамоти райдержадміністрації та районної ради кращим представникам служби.

Від влади міста передав вітальні слова та Почесні грамоти начальник відділу з питань цивільного захисту міської ради М.В. Захарчук.