Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


В рамках конкурсу проектів для п"яти громад

26 липня в кабінету голови районної ради відбулася зустріч представників ГО «Подільська агенція регіонального розвитку» та сіл Северинівка, Сербинівці, Носківці, Чернятин та Олександрівка. У зустрічі також приймали участь голова районної ради Малярчук В.Г., заступник керівника виконавчого апарату районної ради з питань європейської інтеграції та зовнішніх зв’язків Рожок Н.В., керуюча справами виконавчого апарату районної ради Радіна О.О.

26/07/2016

26/07/2016

Під час круглого столу було обговорено питання та ідеї, що стосуються написання проектів. Як повідомлялось раніше, оголошений  конкурс проектів для п’яти громад Жмеринського району, метою якого є створення навиків практичного співробітництва між громадами- учасниками проекту задля вирішення важливих питань функціонування та місцевого економічного розвитку. Сільські голови поділились своїми думками щодо можливих тем проектів, які б були цікаві їм та суміжним громадам.

26/07/2016


Зустріч відбулася у рамках проекту «Український шлях самоврядування», що реалізується Об'єднанням сільських гмін Підляського воєводства Республіки Польща та Громадською організацією «Подільська агенція регіонального розвитку», співфінансується Польсько-канадською програмою розвитку демократії (в рамках програми співпраці МЗС Польщі на підтримку розвитку) та урядом Канади.