Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Виробнича нарада працівників територіального центру

4 серпня 2016 року в приміщенні актової зали районної ради відбулась чергова виробнича нарада працівників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Жмеринського району. В ході виробничої наради були розглянуті наступні питання порядку денного:

- Про підсумки роботи за червень – липень 2016 року;

- Про підготовку до осінньо – зимового періоду 2016 -2017 років.

Розпочалась  нарада виступом директора територіального центру Оголенко Т.І., яка підвела підсумки  роботи територіального центру в цілому за червень - липень 2016 року. В своєму виступі Тамара Іванівна вказала працівникам на чітку виконавську дисципліну, про необхідність установлення зв’язків з підприємцями, благодійниками з метою сприяння в наданні благодійної та матеріальної допомоги підопічним та ще раз наголосила про правильність документального оформлення надання благодійної допомоги.

 Завідувач відділення соціальної допомоги вдома - Гончар А.Г. прозвітувала  про роботу відділення соціальної допомоги вдома за червень - липень 2016 року,  зробила детальний аналіз звітів соціальних робітників та наголосила соціальним робітникам, щодо якості та своєчасного надання соціальних послуг підопічним відділення соціальної допомоги вдома. Антоніна Григорівна наказала соціальним робітникам перевірити:

- забезпеченість підопічних картоплею, овочами, фруктами, консервацією та дровами на осінньо - зимовий період 2016 -2017 років;

- в якому стані одяг і взуття зимового асортименту підопічних, чи не потребує ремонту. Також Гончар А.Г. запропонувала соціальним робітникам організувати пункти прийому від населення благодійної допомоги тобто створити банк одягу, взуття, білизни зимового асортименту, продуктів харчування, медикаментів.

В обов’язковому порядку провести необхідні ремонтні роботи  опалювальних та освітлювальних систем (або організувати роботу, залучити волонтерів). Забезпечити організацію та проведення раннього виявлення одиноко проживаючих людей похилого віку, сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах бездомних осіб, створити соціальне патрулювання на вулицях населених пунктів залучивши до цієї роботи волонтерів.

Гончар А.Г. ще раз нагадала соціальним робітникам в обов’язковому порядку щотижня, а за потреби щодня в телефонному режимі доповідати директору територіального центру або завідувачу відділення соціальної допомоги вдома чи соціальному працівнику про проведену роботу або виявлені недоліки.

 Завідувач відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Музика З.А. доповіла про роботу відділення за червень - липень 2016 року та стан підготовки відділення до осінньо - зимового періоду 2016 -2017 років.

 Завідувач відділення денного перебування Поспелова О.В. прозвітувала  про роботу відділення на протязі  червня - липня 2016 року.

 Соціальні робітники відділення соціальної допомоги вдома  прозвітували за пророблену роботу на протязі червня - липня 2016 року.

 Наприкінці голова культмасової комісії Валах Людмила Іванівна на чолі з директором традиційно привітали іменинників віршами та квітами.

 

Директор КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (нсп) Жмеринського району»  Т.Оголенко