Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Виставки центральної районної бібліотеки

2 квітня – Всесвітній день Землі, свято яке єднає народи  для захисту  всього живого, збереження цивілізації, вирішення  екологічних проблем.

Люди планети повинні  об’єднати свої зусилля для продовження існування  Землі, раціонального використання природних  ресурсів, запобігання природним та технологічним  катастрофам. 

Щорічно в третю суботу квітня, згідно з Указом Президента України № 855 «Про День довкілля», в Україні відзначається День довкілля.

До уваги читачів та жителів міста і району в вітринах КЗ "Жмеринська ЦРБ" влаштована виставка-панорама "Цей світ не повинен загинути", яка приурочена квітневим датам. На виставці пропонується література екологічної тематики та представлені авторські роботи художниці Ганни Кобильник.

07/04/2016

Щорічно 7-го квітня відзначається Всесвітній день здоров’я .  Традиційно до Всесвітнього дня здоров’я в КЗ "Жмеринська ЦРБ"  на допомогу всім, хто  потребує і як найкраще розуміє цінність здоров’я організовується ряд заходів та пропагується література з даної тематики. Цьогоріч для учнів шкіл було проведено інформаційний брифінг " Краса - основа людської душі" , оформлено перегляд літератури "  та в вітрині бібліотеки представлена виставка-інсталяція " Час обирати здоров'я".

07/04/2016