Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Виїзна школа польської мови

11 вересня в комунальному закладі  "Жмеринська центральна районна бібіліотека" відбулась лекція Виїзної школи польської мови для дітей та молоді "Зустрінь Польщу в ..." у рамках міжнародного проекту "PL +UA = EU". Польсько-українські зустрічі на шляху до об'єднаної Європи". Проект реалізує товариство "Інтеграція  Європа - Схід" з м.Кельце.

На лекцію були запрошені учні 9-10 –х класів навчально-виховного комплексу "ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназії" , а також жмеринчан, які є членами польського товариства "Єдність" під керівництвом Тетяни Сигизмундівни Соловйової.

Свій виступ гості розпочали з конкурсу на кращі знання з історії, географії та видатних постатей Республіки Польща. Найкращих знавців було відмічено  невеличкими призами. Учнів ознайомили з можливостями навчання у Польщі, надали практичні поради по обранню найбільш затребуваних професій та вибору закладу, де її можна отримати.

По завершенню заходу гості подарували бібліотеці матеріали з вивчення польської мови, а директор установи подарувала від колективу невеличкі сувеніри на згадку про зустріч у Жмеринці.

Школа польської мови

школа польської мови

школа польської мови

школа польської мови


Дирекція КЗ "Жмеринська ЦРБ"