Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Виїзний прийом громадян. Кармалюківська та Дубівська сільські ради

5 жовтня 2016 року голова районної ради Малярчук В.Г. разом із заступником керівника виконавчого апарату районної ради з питань економічного розвитку та зв’язків з органами державної влади і місцевого самоврядування Крайніком Е.І. розпочав осінній цикл проведення виїзних прийомів громадян населених пунктів Жмеринського району з Кармалюківської та Дубівської сільських рад.  

10/10/2016

10/10/2016

10/10/2016

Основні питання, які піднімались на прийомі, стосувались як глобальних, так і місцевих проблем. Зокрема, з громадськими активістами сіл, сільськими головами, керівниками місцевих закладів та установ  розглядались питання об’єднання територіальних громад та поліпшення інфраструктури населених пунктів, стану готовності закладів соціальної сфери села до роботи в осінньо-зимовий період.

Пересічні ж мешканці громад ділились своїми проблемами щодо надання житлових субсидій, пенсійного забезпечення, соціального захисту та іншими.

В Кармалюково актив громади жваво обговорював проблеми Кармалюківської ЗОШ. А ось у Дубовій керівники району після прийому громадян потрапили на концерт з нагоди Дня учителя, який проводився у місцевій школі. Вони привітали усіх учителів та вихованців навчальних закладів.  

10/10/2016

10/10/2016

10/10/2016

10/10/2016


З усіх порушених громадянами питань дано доручення відповідним службам. Заявникам надано консультації та роз’яснення.