Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Відбувся ветеранський пленум

 8 вересня 2016 року в приміщенні Жмеринської районної ради відбувся пленум районної організації ветеранів. В роботі пленуму приймали участь 20 членів ради районної організації ветеранів.

Серед запрошених - голова районної ради В.Малярчук, представники структурних підрозділів райдержадміністрації, управління Пенсійного фонду, медичних закладів, громадських організацій.

Традиційно голова ради організації ветеранів А.Паламарчук розпочав пленум із привітань іменників - секретаря ради ветеранів О.Дуб, голів первинних ветеранських організацій з Олександрівки В.Хрипливого та Носковець Г.Ганзюка.

Основне питання, що виносилось на пленум, стосувалось підсумків 7 з’їзду Всеукраїнської організації ветеранів та завдань поставлених перед районними організаціями. Доповідав з цього питання голова ради організації ветеранів А.Паламарчук.

 В обговоренні доповіді виступили голови первинних організацій ветеранів з Олександрівки, Слободи Межирівської, Чернятина, Коростовець.

 Хвилиною мовчання вшановали пам'ять членів ветеранської організації, які нещодавно відійшли у вічність: Героя Радянського Союзу І.Ковальова, голів первинної ветеранської організації с.Біликівці С.Білана, колишнього голови Леляцької ветеранської організації І.Христофорова, а також померлого учасника антитерористичної операції на Сході України з с.Мовчани М.Заболотного.

Голови первинних ветеранських організацій мали змогу поспілкуватись та задати найболючіші питання запрошеним на пленум - начальнику відділу освіти райдержадміністрації І.Цимбал, заступнику начальника Жмеринського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області Н.Абрамовій, начальнику відділу з призначення соціальних допомог управління соціального захисту населення Л.Сулимі, військовому комісару Жмеринського міського об’єднаного військового комісаріату Т.Андрійчуку.

Наприкінці обговорення доповіді виступив голова районної ради В.Малярчук, який щиро подякував головам організацій за їх роботу та запевнив у всебічній підтримці організації ветеранів з боку районної влади. Поінформував присутніх про стан справ у районі, реформи, які проводяться. Акцентував увагу присутніх на складну ситуацію в області, що склалась у зв’язку  із захворюванням свиней на африканську чуму.

На завершення засідання пленуму було вирішено ряд питань організаційного характеру.