Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Вітання голови районної ради

Дорогі жмеринчани!

 

Відійшов в історію 2014 рік, рік який в Україну ступив військовим чоботом та під звуки брязкання зброї. На долю нашого народу цьогоріч випали надскладні випробування, що боляче позначилося на добробуті кожної сфери життя країни.

 

Безперечно, мине час, і цей 2014-ий рік відійде в історію й залишиться лише страшною датою для нашого народу, проте саме зараз кожен з нас має «прийняти бій на своєму фронті» — наполегливо працювати в своїй царині, аби Україна підвелася на ноги, загоїла рани та зміцніла.

 

В переддень Нового року і Різдва Христового з вдячністю і шаною згадаємо всі покоління, що боронили і боронять рідну землю, творять нашу державу. Доземний уклін Вам, дорогі батьки  і діди, матері, брати і сестри, сердечна вдячність за мужність і підтримку.


Щиро бажаю усім жителям району  щастя, успіхів у здійсненні задумів та міцного здоров’я на довгі роки. Нехай ці веселі свята принесуть у Ваш дім радість, затишок та добробут, а наступний рік стане для нашої рідної України роком миру, злагоди та процвітання. Хай завжди Вам посміхається доля, несуть тільки радість прожиті роки. Хай здоров’я не зрадить ніколи, хай збудуться мрії, побажання, думки, щоб кожен день був наповнений благополуччям та мудрістю, яка допоможе здолати всі негаразди.


Щасливого Нового року та Різдва Христового!

Новости Альпина Пласт