Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Вітання заступника голови районної ради Віктора Мурашка із Днем Незалежності України

вітання

Шановні жителі та гості Жмеринського району!

Від імені депутатського корпусу та колективу Жмеринської районної ради 8 скликання сердечно вітаю вас із національними святами нашої державності — Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

Державний прапор України - один із трьох символів суверенітету нашоїдержави . На превеликий жаль, сьогодні український прапор, прапор кольорів мирного неба і золотого поля, залитий кров’ю найкращих синів українського народу і окроплений святими сльозами матерів.

Цього року День Незалежності України має особливе значення для усіх українців . Це свято не тільки нагадує українцям про здобутки і перемоги минулого, втрати і трагічні сторінки у розвитку і становленні країни, як самостійної держави, але й вчить молоде покоління цінувати свою країну, не забувати про своє коріння і бути справжніми патріотами.

У теперішні нелегкі дні бажаю Вам спільно й непохитно відстоювати суверенність нашої держави, примножувати її традиції та блага, як того вимагає совість і сумління.

Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – довгоочікуваної Перемоги вільної неподільної і могутньої України.

Нехай Господь береже всіх нас! Слава Україні!

 

З вірою в Перемогу,

Заступник голови Жмеринської районної ради  Віктор Мурашко