Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Вітаємо нашу збірну з високими результатами

Останній тиждень березня був насичений  Чемпіонатами  області серед юнаків, дівчат та кадетів. Збірна Жмеринської районної дитячо-юнацької спортивної школи взяла участь у чотирьох видах спортивних змагань:  боротьби дзюдо, важкої атлетики, волейболу та греко-римської боротьби.

26 березня в м. Вінниця проводився Чемпіонат області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 17 років. Перемога для нашої команди була важкою, але одним із найкращих все таки зумів показати себе Грабік Василь і виборов в  боротьбі ІІІ місце, чим зумів показати високий рівень своєї підготовленості, професіоналізм та високу майстерність свого наставника Сівака Олександра Васильовича. Побажаємо нехай все найвище і найкраще буде принципом нашої команди.

 26-27 березня в м. Вінниця перемогу вибороли спортсмени-вихованці відділення греко-римської боротьби Жмеринської районної дитячо-юнацької спортивної школи в Чемпіонаті області серед кадетів 1999-2001 р.н.. Участь в змаганнях прийняли спортсмени-вихованці: Товстоп'ят Владислав, Шимко Анатолій, Мазур Ростислав та Нестерук Дмитро. Представляв команду тренер-викладач з греко-римської боротьби Нестерук Олександр Миколайович. За результатами змагань молоді спортсмени змогли посісти два ІІІ місця:  Товстоп'ят Владислав, у ваговій категорії 63 кг. в трьох сутичках зумів принести дві перемоги та Нестерук Дмитро у ваговій категорії 84 кг. за три сутички також здобув дві перемоги. Приємно, що наші молоді спортсмени-початківці можуть досягнути такого рівня і показати себе з  НАЙКРАЩОЇ сторони, як професіонали. Вітаємо і бажаємо не зупинятися на досягнутому !!!

        27/03/2016

27/03/2016

27/03/2016

27/03/2016

26-27 березня  пройшов обласний Чемпіонат Дитячої Ліги з волейболу серед юнаків 2000-2001 р.н. на спортивній базі м.Жмеринка. Збірну команду Жмеринської району представляли спортсмени-вихованці відділення волейболу Жмеринської РДЮСШ. Участь взяли дев'ять молодих, енергійних, справжніх спортсменів  своєї вікової групи: Березовський  Олександр, Демов Валентин, Жмуренко Євген, Коваль Володимир, Котюк Микола, Рибак Богдан, Семенюк Олександр, Тимчук Віталій, Шаманський Олександр. Підтримувати своїх вихованців, надавати поради і надихати на перемогу зумів тренер-викладач Філімонов Валерій Миколайович.

27/03/2016

27/03/2016

27 березня  проводився Чемпіонат області серед юнаків та дівчат до 16 років (2001-2002 р.н.) в спортивному комплексі м. Іллінці.  Участь прийняло 8 команд районів Вінницької області: Вінницький, Оратівський, Ладижинський, Шаргодородський, Хмільницький р-ни, м. Еллінці. Свого шансу виступити одними із кращих не впустила збірна команда Жмеринського району. Представники Жмеринської районної дитячо-юнацької спортивної школи відважно та професійно показали себе: Грабовський Ігор, Кучер Дмитро, Марценюк Максим, Ніжинський Руслан, Сенов Рустам, Трепака Андрій, Гуменна Юлія, Голдашевьска Наталія, Люта Вікторія, Пашковська Юлія, Собчишена Вікторія та Шеремета Тетяна. Професійних, згуртованих   спортсменів-вихованців представив тренер-викладач Чубко Леонід Дмитрович. Змагання проводилися на високому рівні, під жорстким суддівським контролем. Не зважаючи на серйозні конкурентні показники наші спортсмени змогли вибороти ПРИЗОВІ місця, НАЙКРАЩИМИ показали себе: Собчишина Вікторія, І місце в особистому заліку, Гуменна Вікторія зуміла зайняти ІІ місце у фіналі, Пашковська Юлія виборола І місце в особистому заліку, Люта Вікторія  завоювала ІІ місце, Голдашевська Наталія  відстояла противагу своїх супротивників і принесла своїй команді ІІ місце, з юнаків одним і найкращих виявився Трепака Андрій.

27/03/2016

27/03/2016

27/03/2016

 Вітаємо нашу збірну з ВИСОКИМИ результатами.