Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Вітаємо переможців

За календарним плануванням обласних сільських спортивних ігор Вінниччини  серед збірних команд райрад ФСТ “Колос” гирьовий спорт входить в програму змагань.

15/06/2016

З метою зміцнення фізичних показників, підвищення власного рівня та можливостей учасників, пропаганди здорового способу життя та зміцнення авторитету спортивної  Жмеринщини спортсмени нашого району взяли участь у змаганнях і показали свої вміння та володіння професійними навиками  гирьового спорту.

15/06/2016

У цих змаганнях взяли участь -  Бардецький Леонід (Жуківці), Волкотруба Сергія (Чернятин), Мазуренка Володимира (Чернятин), Халмурадов Артур (Северинівка). 

15/06/2016

Чудову спортивну атмосферу та командний дух   збірна нашого району показала  злагоджено і змогла досконало  продемонструвати свою майстерність. Чемпіонами області ігор з гирьового спорту заслужено стали Артур Халмурадов та Володимир Мазуренко, статус бронзового призера зумів захистити Сергій Волкотруба та за результатами змагань четверте місце виборов Леонід Бардецький.

15/06/2016

Збірна команда гирьовиків Жмеринщини змогла “витягнути” І командне місце у фінальній частині обласних сільських спортивних іграх Вінниччини. Вітаємо!!!