Заступник голови Жмеринської районної ради

8 скликання

МУРАШКО

Віктор Миколайович

 КАРТА РАЙОНУ докладніше

ДЕРЖАВНІ РЕСУРСИ


Засідання Координаційної ради


9 квітня в залі засідань районної ради відбулось засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради, на якому були розглянути актуальні питання взаємодії органів місцевого самоврядування та податкової служби району з питань щодо розширення бази оподаткування та збільшення надходжень до місцевих бюджетів, взаємодії та завдань органів місцевого самоврядування, архівних установ району щодо забезпечення належного обліку, науково-технічного опрацювання та передачі на архівне збереження документів, відповідно до встановлених нормативних вимог, розроблені заходи з обговорення проекту Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні.

У роботі засідання прийняли участь Монастирський О.І. − перший заступник голови районної державної адміністрації, Гамарник В.А. − начальник фінансового управління районної державної адміністрації, Кузевич О.В.  – в.о. начальника Жмеринської об’єднаної державної податкової інспекції, Яковишена Л.В. – начальник архівного відділу районної державної адміністрації, Дуб О.С. – завідуюча комунальної установи “Жмеринський районний трудовий архів”.

В обговоренні питань виступили начальник фінансового управління Гамарник В.А., Станіславчицький сільський голова Перепечай В.М., Кацмазівський сільський голова Дідовик В.І. Із зала лунали питання щодо сплати земельного податку.

 

 

 

В питаннях різного заступник голови районної ради Н.Рожок звернулася до очільників територіальних громад з проханням активізувати роботу з написання проектів розвитку територіальних громад, закликала брати участь у градових конкурсах. Акцентувала увагу на потребі підтримки галузі культури та написання проектів саме такого спрямування.

 

Також цього дня відбулась нарада із сільськими головами, на якій розглядались актуальні на сьогодні питання проведення благоустрою та озеленення населених пунктів, підготовки до святкування 68-річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, підведені підсумки проведення зборів-сходів громадян в населених пунктах району, спортивного характеру та багато інших.